جشن ویژه گروه هنری «همنمک»؛ به مناسبت گرامیداشت هفته هلال احمر در لرستان
مدیر عامل جمعیت لرستان از برگزاری جشن «همنمک» در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر، با حضور افتخاری محمد مسلمی بازیگر برنامه فیتیله در مناطق محروم لرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر لرستان، صارم رضایی با بیان این خبر گفت: طی هماهنگی های بعمل آمده با اداره کل ارشاد اسلامی گروه هنری همنمک بمناسبت هفته هلال احمر با حضور در مناطق محروم شهرستان های استان با اجرای افتخاری محمد مسلمی بازیگر برنامه فیتیله در حال برگزاریست.
وی افزود: طی روز های گذشته با اجرای برنامه های باشکوه باعث شادی و سرور مردم شهرستان های خرم آباد، کوهدشت و پلدختر شدند.
رضایی گفت: کانون های دانش آموزی که در مناطق محروم تشکیل شده بودند توسط معاونت جوانان استان انتخاب و برنامه های شاد و موزیکال در این کانون ها برگزار می گردد.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه تا روز پنجشنبه مورخ ۲۲ اردیبهشت ماه در سایر شهرستان های استان نیز برگزار می گردد.
رضایی در پایان گفت: در روز ۲۱ اردیبهشت این گروه هنری با حضور در منطقه محل اجرای مانور تیم های سحر و درمان اضطراری جمعیت استان به اجرای برنامه های شاد در این منطقه محروم خواهند پرداخت.