لرستان
امروز چهارشنبه  ۵ آذر ۱۴۰۴
آغاز دوره تخصصی ارتقای توان عملیاتی نجاتگران

هلال‌احمر لرستان میزبان ۲۵ نجاتگر در دوره پیشرفته جست‌وجو و نجات کوهستان

دوره منطقه‌ای پیشرفته جست‌وجو و نجات در کوهستان ویژه ۲۵ نجاتگر از ۱۱ استان کشور، از ۲۵ آبان‌ماه به میزبانی جمعیت هلال احمر لرستان آغاز شد و به مدت هفت روز در دو بخش تئوری و عملی برگزار می‌شود.

دوره منطقه‌ای پیشرفته جست‌وجو و نجات در کوهستان ویژه ۲۵ نجاتگر منتخب از یازده استان کشور، از صبح امروز ۲۵ آبان‌ماه به میزبانی جمعیت هلال احمر استان لرستان آغاز شد و به مدت هفت روز ادامه دارد.

غلامرضا علی‌محمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان لرستان با اعلام این خبر گفت: این دوره با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت نجاتگران و توانمندسازی آنان در اجرای عملیات تخصصی جست‌وجو و نجات در ارتفاعات و شرایط سخت کوهستان برگزار می‌شود.

وی افزود: اجرای دوره‌های پیشرفته نقش مهمی در افزایش آمادگی عملیاتی تیم‌های امداد و نجات دارد و شرکت‌کنندگان طی این هفته آموزش‌های تخصصی را به‌صورت تئوری و عملی فرا خواهند گرفت.

علی‌محمدی همچنین بیان کرد: این دوره به‌عنوان پیش‌نیاز دوره مربی‌گری جست‌وجو و نجات در کوهستان محسوب می‌شود و در پایان، آزمون‌های تئوری و عملی از شرکت‌کنندگان به‌عمل خواهد آمد؛ برگزیدگان نیز موفق به دریافت گواهینامه تخصصی خواهند شد.

مشاهده ۴۸
/
۱۴۰۴/۰۸/۲۶- ۲۲:۰۷
/
0
دوشنبه 26 آبان 1404 - 22:07
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه