لرستان
امروز پنج شنبه  ۱۷ مهر ۱۴۰۴

برگزاری اولین دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات در شهرستان کوهدشت.

برگزاری اولین دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات در شهرستان کوهدشت

 

معاونت آموزش و پژوهش استان لرستان از برگزاری دوره تخصصی اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات ویژه 30 نفر از نجاتگران به میزبانی جمعیت هلال احمر شهرستان کوهدشت خبر داد.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر لرستان، ولی بهاروندی در این خصوص بیان کرد: دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات ویژه 30 نفر از امدادگران و نجاتگران طی ۳ روز در جمعیت هلال احمر شهرستان کوهدشت برگزار شد.

 

وی با اشاره به بروزرسانی آموزش ها به منظور عملکرد مناسب و به موقع در حوادث افزود: هدف از برگزاری این دوره آموزشی ؛ کاهش زمان عملیات جستجو و نجات، افزایش سرعت عمل و دسترسی سریع تر به حادثه دیدگان، آشنایی با انواع محیط های عملیاتی و محدودیت ها، توانایی حفظ ایمنی و... می‌باشد.

 

بهاروندی عنواد کرد: فراگیران در این دوره با مفاهیم اصول گام برداری، ناوبری جی پی اس، اصول سنگ نوردی، حمایت بدنی، مخاطرات، هواشناسی، بیماری و گزش ها آشنا شدند.

 

معاونت آموزش و پژوهش استان لرستان در پایان خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده به زودی دوره تخصصی اصول پیمایش و ناوبری در عملیات های جستجو و نجات همچنین دوره آموزش تخصصی پایه مخابرات و ارتباطات رادیویی بصورت شهرستانی و در تمام شعب استان برگزار خواهد شد.

تصاویر

مشاهده ۲۴۲
/
۱۴۰۱/۰۶/۰۹- ۱۶:۴۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است