لرستان
امروز شنبه  ۱ شهريور ۱۴۰۴
ارائه بیش از ۲۴ هزار خدمت داوطلبانه هلال‌احمر لرستان در ایام اربعین

بهره‌مندی بیش از ۲۴ هزار نفر از خدمات داوطلبان هلال‌احمر لرستان در اربعین حسینی

معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر لرستان از اجرای ۷۷ برنامه داوطلبانه با همکاری ۱۰ خانه هلال در ایام اربعین خبر داد و گفت: بیش از ۲۴ هزار نفر از خدمات متنوع این برنامه‌ها بهره‌مند شدند.

جمال‌الدین بابایی، معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر لرستان، اظهار کرد: همزمان با ایام عزاداری اربعین سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع)، معاونت داوطلبان این جمعیت با هدف خدمت‌رسانی به عزاداران حسینی، برنامه‌های گسترده‌ای را اجرا کرد.

وی افزود: در این ایام ۷۷ برنامه با همکاری ۱۰ خانه هلال برگزار شد که شامل برپایی ایستگاه سلامت در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعینی، برگزاری مراسم عزاداری، استقرار صندوق‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی، طبخ و توزیع غذا، توزیع میوه، شربت و شیر و... بود.

بابایی با بیان اینکه در مجموع ۲۴ هزار و ۴۲۵ نفر از این خدمات بهره‌مند شدند، تصریح کرد: این اقدامات ارزشمند با مشارکت ۳۰۶ عضو و داوطلب و همچنین ۷۴ نفر از کارکنان استان به ارزش ۱۲ میلیارد و ۲۴۵ میلیون ریال محقق شد.

تصاویر

مشاهده ۲۹
/
۱۴۰۴/۰۵/۲۶- ۱۰:۱۹
/
0
یکشنبه 26 مرداد 1404 - 10:19
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه